Zoeken naar je zoek

Uw zoekactie voor je zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gabriël 57 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige viriele (hetero)man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Ben niet roker en gestereliseerd. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, massage, en van goede (slow)seks. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar ik val niet op volslank. Respect, begrip en veilig vrijen zijn een must. Alles is bespreekbaar. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden.  
Lieve jongen 28 jaar Limburg - Tongeren
Unieke zoektocht, lieve dame die strapon wil uitproberen
Hallo! Ik ben een doodno jonge man die al jaren een droom heeft. En die droom wil ik graag samen met jou beleven. Het lijkt me het ultieme genot om door een dame onder de vleugels genomen te worden en me volledig over te geven aan haar strapon. Dit op een hele warme, liefdevolle manier. Geen extremen. Krijg jij hier ook kriebeltjes van? Laat ons dan met elkaar in contact komen. Ook tips of suggesties zijn steeds welkom. Alvast bedankt  
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een secret date !
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Je vind bij mij discretie, respect, hygiëne, no drama, en iemand die je zal behandelen/verwennen als een prinses. Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!  

Samen genieten van elkaar
Griffin 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Speelmaatje
Hallo, ik ben een vrijgezel te centrum Gent op zoek naar een single vrouw. In de hoop samen een casual vriendschap op te bouwen met ruimte voor gezellige en intieme avonden en nachten samen. Ik ben 1m75, slank, weinig behaard, verzorgd, best empathisch, flexibel, blank (maar elke etniciteit is welkom), ruimdenkend en ik hoop op iets gelijkaardigs van jou. Als je meer specifieke informatie wilt, vraag je het maar. Alvast bedankt en wie weet tot snel!  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zk jong meisje of alleenstaande mama die graag wat extra heeft
Hey ik zoek een eerlijk verzorgd jong meisje of jonge alleenstaande mama die graag wat extra willen. Veel kan niets moet. Liefst op regelmatige basis. Ik ben geschoren besneden en gesteriliseerd. Kan vrij ontvangen. Hygiëne en discretie geboden.  

Zk jong meisje of alleenstaande mama die graag wat extra heeft
Wout 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Sportieve man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

Sportieve man op zoek naar soulmate
Single 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Op zoek naar een leuke vrouw
Hoi! Ben je een leuke vrouw met humor en hou je (naast intimiteit) van zon-zee-strand, wellness, etentjes,... dan zoek ik jou! Ik ben 51j jong, blond, 1m72, plussize, verzorgd, gbbs, tattooloos, goed opgevoed. Al een tijdje single en zoek nu nieuw geluk. Interesse? Dan graag voorstelling met foto aub. Regio Oostende  
Paul 78 jaar Antwerpen - Deurne 0470805529
ik zoek contact
ik zoek een dame vanaf 35 jaar tot 60 jaar, die eventueel alleenstaande is. voor geregeld contact voor gezelligheid en iets meer, en die graag mee naar recepties gaat. Dames met een maatje meer zijn ook welkome. kan ontvangen. Ik zelf ben geen adonis meer en ben woonachtig in Deurne Antwerpen ik sta open voor eender welke nationaliteit. als het klikt kan er een lat of relatie van voort komen.  

ik zoek contact
Hans 44 jaar Antwerpen - Lier
Op zoek naar een leuke date
Ik ben M44-1m81-94kg-19 en netjes geschoren. Welke leuke dame (single of deel van een koppel) heeft zin in een leuke date? Voorstellen zijn welkom en bij vragen: stel ze gerust. Graag reactie met foto (niet naakt) PS: Ik zoek geen relatie, ik heb al een hele goede. Mijn vrouw is van alles op de hoogte.  

Op zoek naar een leuke date
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10